Fjärde raka segern för Tölö

Inte nog med att det var Tölös fjärde raka seger när Lindsdal besegrades med 5-0 (1-0), det var även fjärde gången motståndarna inte lyckades spräcka nollan bakom Johanna Baecklund i Tölö-målet
; En av Tölös målskyttar Viktoria Uppman oroar Lindsdals försvaret. FOTO: Jan Andersson

Matchen börjar jämnt där kanske till och med Lindsdal har ett lite övertag första 20 minuterna. elins.jpgEfter 15 minuter har Tölö ett skott i stolpen men det dröjer till 22:a minuten innan 1-0 kommer. Det är Kristin Svensson som driver boll i en omställning och upptäcker att Lindsdals målvakt Jennifer Nilsson är lite långt ute. Skottet går över målvakten rätt i mål. Resultatet i paus är välfötjänt för Tölö.
Andra halvlek är Tölö det klart starkaste laget och gör alltså mål i halvleken. Irma Magnusson gör två, Victoria Uppman och Elin Svenberg var sitt. Det skiljer framför allt i tyngd och snabbhet mellan lagen. Det kanske rinner iväg lite med siffrorna i slutet, men segern för Tölö är odiskutabel. Lindsdal har svårt att hota och skapar därför alldeles för få målchanser. Mittbacken Sofie Waller var klart lysande stjärnan i ett annars tveksamt Lindsdal.

LILLA BILDEN: Tölös Elin Svenberg blev sista målskytt på tilläggstid FOTO: Jan Andersson.