AIK vann träningsderby

AIK:s damer vann även den fjärde träningsmatchen för säsongen. Denna gång mot Hammarby DFF som man besegrade med 3-1. Med ett mål och två målgivande passningar framträdde Jessy Sharro som spelaren för dagen.
AIK-jubel efter 3-0. Foto: Anders Henriksson

AIK inledde målgörandet i den 24:e minuten när Jessy Sharro hittade Madeleine Tegström med en klackspark som helt öppnade upp till vänster i straffområdet och Tegström kunde enkelt placera in bollen mellan målvakten och den närmaste stolpen.
Strax innan pausvilan utökade Jessy Sharro till 2-0. Hennes första skott räddades av Hammarbys målvakt Emelie Ekman men returen som Sharro tog hand om var hon chanslös på.
I början av andra halvlek spelade Jessy Sharro fram inhoppande Daniella Chamoun som gjorde 3-0.

Emma Jansson slog in Hammarbys reducering till 3-1 med knappa halvtimmen kvar att spela.