Comeback av Emma Lundh i AIK

Jessy Sharro, AIK, borde ha gett AIK ledningen tidigt i första halvlek på Skytteholm när hon bara hade att lyfta bollen över Sandra Bjurteg i Hovås Billdal-målet. Lagen möttes så sent som i tisdags, men nu liksom då vann AIK med uddamålet den här gången 2-1.
Emma Lundh åter på plan efter nio månaders bortovaro. FOTO: Anders Henrikson.

Även Danielle Chamoun hade tillfälle att ge AIK ledningen i första halvlek. Men det dröjde ända till tilläggstid av halvleken innan Elin Bragnum fick träff med västern och kunde se bollen sitta i nättaket.

Den andra halvleken hann knappt börja innan Hovås Billdal kvitterade till 1-1 genom Pernilla Milton.
Sen dröjde det till mitten av halvleken innan lagkapten Petra Andersson kunde nicka in segermålet 2-1 till AIK.
Noterbart är att Emma Lundh var tillbaka på planen för AIK efter 9 månader. En dryg kvart blev det och hon fick visa prov på bollbehandling när matchen bara skulle spelas av. Det kan bli en kul fortsättning för AIK och Emma när serien drar igång igen efter EM-uppehållet.