Tio mål på Skytteholm

Inte ens tennissiffrorna 6-4 är vanliga i fotboll och Växjö DFF hade "matchbollar" mot AIK i bortamatchen på Skytteholm. Hemmalaget låg under med 2-4 efter 66 minuter men lyckades osannolikt vända ett hotande nederlag till seger.
Eldina Ahmic reducererar för AIK till 3-4. FOTO: Anders Henrikson

Växjö DFF har å andra sidan hittills inte vunnit på bortapan.
Matchen fick två tremålsskyttar, AIKs Nicole Modin och Växjö DFFs Anna Anvegård. De gjorde sina lags båda första mål.
Växjö utökade sin halvtidsledning till 3-1 genom Venera Rexhi och

därefter hade sköt både Jonna Stål och Anna Anvegård i ribban innan Nicole Modin reducerade till 2-3 med en frispark.
Anna Anvegårds 4-2 på straff skulle inte bli matchens sista mål men Växjö-lagets.
Bara två minuter senare reducerade Eldin Alhmic till 3-4. Med fem minuters mellanrum kvitterade Nicole Modin samt gav Emma Engström AIK ledningen med 5-4 och hon satte också punkt för målfesten med 6-4 tre minuter före full tid.